Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Balogová (45) ukazuje, že vzala hubnutí opravdu vážně. Má dole osm kilo a pokračuje dál. Už si může dovolit i šaty, v nichž předvádí krásně štíhlé nohy. Martina prozradila recept, jak shodila. Ale není zrovna vhodný k doporučení.

"Jím jen jednou denně a beru potravinové doplňky, které snižují chuť k jídlu," prozradila vyučená servírka, která se od show Česko hledá SuperStar snaží živit pouze zpěvem. V prosinci měla Martina dole sedm kilo, plánovala dalších pět, ale to se ještě nepovedlo. "Byly Vánoce, tak jsem trochu hřešila," krčila rameny v zákulisí televizní soutěže To byl náš hit. Dál soukromí raději nerozebírala. Super.cz totiž nedávno objevil její románek s kolegou, který prožívala během doby, kdy byl její partner Pepa ve vězení.

Martina předvedla píseň Největší z nálezů a ztrát, která vyhrála v diváckém hlasování, a její autor, Michal David (63), jenž byl přítomen, ji věnoval zesnulé Whitney Houston (†48).

Reklama

Další články

Načítám