Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Smejkalová (28) odešla před třemi lety do kanadského Toronta a od té doby se o ní v Čechách skoro neví. Historicky první Česká Miss za velkou louži doprovodila svého snoubence Radka Krásného, který zde získal dlouholetý pracovní kontrakt v jedné telekomunikační společnosti.

Z Katky se ale nestala paní v domácnosti, nýbrž se jí podařilo uplatnit ve světě módy. Jelikož má zkušenosti coby manažerka jednoho torontského módního butiku, pomohla české návrhářce Beatě Rajské a jejímu týmu s organizací módní přehlídky na galavečeru The Golden Age Gala v Torontu. Sama Smejkalová předvedla společně s kanadskými kolegyněmi několik Beatiných modelů.

„Byla to moc příjemná akce. Nakonec jsem z Kanady nepřivezla zpátky žádné šaty," říká Rajská. Z dvaceti modelů byla na akci většina vydražena a zbytek šatů si ponechal na focení kanadský fotograf se slovenskými kořeny Bohdan Turok.

Rajská byla v Kanadě už poněkolikáté, a tak výjimečně nenavštívila Niagarské vodopády, nýbrž absolvovala návštěvy muzeí a antikvariátů.

Reklama

Další články

Načítám