Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34)je podle informací Super.cz další kráskou, která podstoupila plastickou operaci prsou. Podle našich zdrojů má krásná Eliška vytvořené ukázkové dvojky. A její dekolt je teď doslova k nakousnutí. O tom ví jistě nejvíc své její přítel, muzikant Vašek Noid Bárta.

Bučková operaci tají. Na rozdíl od některých našich silikonových sexbomb dobře ví, že nemá zapotřebí se prezentovat fotkami z operačního sálu výměnou za plastiku. Raději se věnuje práci a především zpěvu, ve kterém je opravdu dobrá.

Navíc si ňadra nechala udělat ve velikosti ideální k její štíhlounké postavě, a tak v oblečení není vůbec znát, že na nějaké operaci byla. Tak proč to taky hlásat do světa.

Výjimku ale Eliška v minulosti udělala. Na plastické chirurgii se nechala nafotit, když jí příšívaly odstáté uši a také loni na podzim, když jí na pražské klinice do podpaží píchali botox proti pocení. A možná tady vznikla tajná dohoda o plastice ňader.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám