Hlavní obsah
Článek

Manželství herečky Alice Bendové (50) a bývalého hokejisty Václava Bendy je už asi opravdu nenávratně v trapu. Jedna z nejhezčích žen českého showbyznysu totiž učinila další nevratný krok, když si do nového domečku ve Zbuzanech u Prahy, kde žije i s dvěma dětmi, nakvartýrovala už i svého šestadvacetiletého milence MIchala Topola. A dokonce mu do práce v autosalónu vozí i svačiny!

Zatímco ještě nedávno Michalovy návštěvy ve svém domku Alice ospravedlňovala tím, že jsou víceméně kolaudační a že se na její nový dům jezdí dívat víc přátel, dnes už je jasné, že lásce s o dvanáct let mladším mužem věří a tak si ho nastěhovala do domu. Večer k ní pravidelně přijíždí a ráno z jejího domu zase jezdí do práce.

„Michal začal s Alicí bydlet, trvá to už několik týdnů,“ prozradil Blesku zdroj z okolí páru. Když pak mladík jednou doma zapomněl svačinu, neváhala Alice sednout do auta a přivézt mu ji přes celou Prahu. Odměnou jí byla série vášnivých polibků a doteků. „Jsme spolu, nepopírám. Víc o Michalovi mluvit nechci, je to moje soukromí,“ uvedla k tomu Bendová s tím, že s tatínkem jejích dvou dětí, dvouleté Aličky a pětiletého Vašíka, má nyní společné už jen dvě věci - rozvod a komunikaci ohledně ratolestí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám