Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Korolína Rupert stále ještě musí docházet na biochemoterapie kvůli léčbě rakoviny prsu. "Byla jsem i tenhle týden a vždycky se pak cítím unavená a bez energie. Ale unavení jsou asi v únoru všichni," řekla Super.cz Karolína, kterou už v neděli uvidí diváci v show Hlas Česko Slovenska.

Karolína chtěla přihláškou do soutěže začít nové životní období a zase začít zpívat. "Chemoterapie mi poznamenala hlasivky. Jednu dobu jsem měla rozsah snad jen tři tóny," vysvětlila. Jak zní její hlas nyní, to si můžete poslechnout ještě předtím, než TV Nova pořad odvysílá a Karolína si vyslechne verdikt porotců.

Karolína se kromě zpívání věnuje i navrhování bytových interiérů. Té nejtěžší práce, kdy si sama vzala do ruky nářadí a  pustila se do díla spolu se řemeslníky, se ale musela kvůli těžké nemoci vzdát. Exmanželka zpěváka Matěje Rupperta se pustila i do charitativního projektu. Už dlouho spolupracuje s formací Tap Tap Orchestra složené převážně z pacientů z Jedličkova ústavu. Letos s nimi na 20. prosince chystá Koncert proti konci světa. "Sháním sponzory a snad pomůže i to, když se objevím v Hlasu," svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám