Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se konečně dočkají veselky. Vdávat se bude Dana Morávková (40) coby Zdena Tichá, která si bude brát fešáka Davida Suchého v podání Jana Čenského (62). A rozhodně je na co se těšit. Oblíbené hrdiny totiž při cestě k oltáři potká hned několik malérů.

Nejdřív svatbu málem zaspí, pak nedorazí svědek, takže musí zaskočit bývalá bezdomovkyně v podání Ivy Hüttnerové, která na svatbu přijde v šatech ze sekáče a na hostině se totálně opije. A ani svatební noc nedopadne podle představ novomanželů.

Při natáčení svatebního dílu, který diváci na televizních obrazovkách uvidí 1. března večer, si Dana Morávková zavzpomínala i na svou vlastní svatbu, která se naštěstí obešla bez podobných katastrof. A prozradila také, jak se svým mužem, hudebníkem Petrem Maláskem, oslavili letošního Valentýna. „Na Valentýna jsme si vyrazili na zámek Mcely a dali jsme si společnou masáž. I po 15 letech manželství se snažíme svátek lásky slavit a najít si na sebe čas, i když ještě raději než Valentýna máme tradiční 1. máj. Obecně si myslím, že slavit by se mělo každý den, když je na to chuť a čas,“ řekla herečka.

Reklama

Další články

Načítám