Hlavní obsah
Článek

Honza Bendig (30) má sice v hrdle dar od pánaboha, ale oblíbený milovník ze stříbrného plátna z něj asi fakt nebude. To se potvrdilo, když dostal roličku v nové komedii Školní výlet, a podle scénáře se měl líbat se sexbombou Sandrou Novákovou (42).

„Honza působil na place fajn, ale jak mělo dojít na natáčení líbání se Sandrou, začal hysterčit. Vadilo mu, že by tam u toho měl být celý štáb, zlobil se, že na takové věci jako líbání je ještě moc mladý a šel si to do soukromí se Sandrou nejdřív vyzkoušet. Ani pak mu to ale moc nešlo, a to přesto, že si vynutil, aby u toho byl jen kameraman a režisér, což se většinou dělá jen ve chvíli, kdy herci mají nazí milostnou scénu. Trochu se Honzovi pak všichni kvůli jeho nešikovnosti a hysterii smáli,“ prozradil nám zdroj z natáčení filmu plného stárnoucích hereckých hvězd, jež si po letech od školy vyjedou společně na výlet. Snímek má premiéru už 22. února v pražské Lucerně.

Bendig si tedy u kluků a holek u štábu jméno moc neudělal, ale přesto ho nikdo nezatratil. „Aspoň zpívat umí. Ale do líbání s holkou by se před kamerou raději už pouštět neměl. Vypadá pak, jako by se mu to protivilo. Jen tak podporuje ty drby, že je gay,“ dodal náš informátor z natáčení. A skutečně, Honzík, který tvrdí, že již delší čas chodí s jednou sympatickou a nevousatou slečnou, při líbací scéně zavírá oči a krásnou Sandru líbá skoro jako by s odporem. I babičku by políbil patrně víc vášnivě…

Reklama

Další články

Načítám