Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová se pomalu loučí s modelingem. Předváděla na svatebním veletrhu účesy a svatební šaty, ve kterých se dokonce sama 19. června 2010 vdávala.

Na módním mole se zřejmě Markéta objevila naposledy. Předvádět ji prý už nikdy neuvidíme. "Přehlídky už bych nešla. Tohle byla výjimka. Předváděla jsem pro svoji maminku, která je kadeřnice, má nový kadeřnický salón a s týmem akci spolupořádali. Jí bych odmítnout nemohla," řekla Super.cz Markéta.

Jinak ale opradu s přehlídkami končí. "To by musel přijít hodně zajímavý honorář, abych názor změnila. Ale jak znám honoráře u nás, bát se nemusím," prozradila s úsměvem Markéta Divišová.

V modelingu bere už práci opravdu jen výjimečně. Chce se věnovat především své dceři Natálce. "Chci být s malou. To je pro mě naprostá priorita. Nabídky chodí, ale většinou je odmítám. Točila jsem nějaké reklamy do zahraničí, ale to je tak všechno. Nemám chůvu a ani nechci. Jsem prostě máma na plný úvazek," dodala Divišová.

Reklama

Další články

Načítám