Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Kubařová od doby, kdy se Zdeňkem Troškou natáčela pohádku Nejkrásnější hádanka, dost vyspěla. Podle toho také dostává role. Objeví se ve filmu Můj vysvlečenej deník a to hned v hlavní roli. Nebude tam ale ani tak obnažovat tělo, jako spíš duši své hrdinky.

Komedie vznikla podle stejnojmenného bestselleru o sedmnáctileté Johaně a jejích životních průšvizích i láskách. Deník Johany Rubínové je vysvlečený tím, jak otevřeně, s lehkou ironií a vtipem popisuje a komentuje svůj dívčí a ženský život se vším všudy v prostředí pražské Hanspaulky a Dejvic.

Obsazení filmu vévodí Veronika Kubařová, která si v poslední době může mezi rolemi vybírat. Objevila se například ve filmech Ženy v pokušení a Lidice. Její vrstevníky si zahrají mladé herecké hvězdy na vzestupu Berenika Kohoutová, Marika Šoposká a Šárka Vaculíková. Starší generaci zastupují Jaroslav Plesl, Veronika Žilková, Simona Stašová, Igor Bareš a Petra Špalková.

Reklama

Další články

Načítám