Hlavní obsah
Článek

Miliardářská dcera šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestonea Petra si loni koupila nejdražší nemovitost ve Spojených státech, která dříve patřila slavnému režisérovi Aaronu Spellingovi a jeho ženě. Rozsáhlé a luxusem překypující panství o rozloze 6 hektarů v lukrativní lokalitě Holmby Hills v Los Angeles, jež Petra koupila v přepočtu za 1,6 miliardy korun, jí však nesedlo po všech stránkách.

Interiér si třiadvacetiletá Petra Ecclestone chtěla zařídit podle svého, a tak obrovské sídlo prošlo devítitýdenní rekonstrukcí, na které pracoval britský designér hvězd Gavin Brodin a tým dalších 500 lidí. Upraveno bylo například obrovské foyer domu. To je nyní laděno do moderní černobílé kombinace. Místu se schodištěm po obou stranách pak vévodí obrovský křišťálový lustr.

Mladá movitá kráska s manželem Jamesem Stuntem jsou s rekonstrukcí spokojeni, a tak se rozhodli, že se s novou podobou jejich hnízdečka lásky pochlubí magazínu W, který tak nechali nahlédnout do jejich soukromí. Honosné panství se dále může pyšnit 14 ložnicemi, několika obývacími pokoji, bazénem, soláriem, bowlingovými drahami, barem nebo kinem.

„Vím, že je dům obrovský a že je opravdu docela ohromující, ale v ostatních domech, kde jsme se byli podívat a které byly podobně velké, jsme se cítili, jako kdybychom byli v muzeu. Neměli jsme pocit útulnosti. Myslím, že právě proto, že zde dlouho žila rodina, bylo to zde teplejší a útulnější,“ řekla na adresu domu po rodičích herečky Tori Spelling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám