Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Josefíková (34), která si v novém českém filmu Signál zahrála jednu z hlavních rolí, dorazila na pondělní slavnostní premiéru v outfitu, ve kterém vypadala naprosto úchvatně a potvrdila, že patří k našim nejkrásnějším herečkám.

Na sváteční večer zvolila Eva, která si ve filmu zahrála po boku Vojty Dyka (26), Karla Rodena (61) nebo Kryštofa Hádka (42), se kterým si střihla opravdu originální milostnou scénu, výraznou extravagantní skládanou sukni a k ní jednoduché bílé tílko s hlubokým výstřihem, ze kterého jí laškovně vykukovala ramínka od černé podprsenky. Eva tak všem dokázala, že i když vypadá jako roztomilá mrkací panenka, umí se rázem proměnit v sexy krásku, na níž s radostí spočine oko nejednoho muže.

Kromě Evy na premiéře zářili také Vojta Dyk se svou přítelkyní Táňou Vilhelmovou, kteří svými milostnými doteky všem dokázali, že žádnou vztahovou krizi nemají. Mezi dalšími tvářemi nechyběli například Karel Roden, kterého doprovodila jeho partnerka Jana a bratr Marian nebo Jiří Menzel.

Reklama

Další články

Načítám