Hlavní obsah
Článek

Když nastoupíte do nočního taxi a na místě řidiče uvidíte manžela Báry Basikové (61), není to halucinace vyvolaná množstvím alkoholu v krvi. Petr Polák totiž změnil profesi. "Manžel nemá práci ve svém oboru a tak se domluvil s kamarádem a střídají se jako noční taxikáři," svěřila exkluzivně Super.cz Basiková. Bude se tak muset obrnit trpělivostí, protože jak známo, řidiči taxislužby se často potýkají s problematickými flamendry.

Petr Polák se věnoval produkci, delší dobu ale nenašel uplatnění. "Mně na tom nepřijde nic špatného. Kdybych se neuživila jako zpěvačka, taky bych si musela najít něco jiného. Ostatně, když jsme se Stromboli vyprodávali stadiony a brala jsem za vystoupení sto čtyřicet korun, chodila jsem po nocích mýt černé nádobí do restaurace," míní Bára.

"Určitě je to lepší, než aby poslouchal, že se ode mne nechává živit," krčí rameny Basiková. To, že manžel zkouší novou profesi, se ovšem odrazilo v jejich soukromí. Téměř se nevidí, protože Bára přes den zkouší muzikál Lucrezia Borgia, který má premiéru už 10. března, a večer má představení Jesus Christ Superstar či Johanka z Arku a mezitím koncertuje. Když se vrací domů, Petr už vyráží na noční jízdy. "S péčí o syna Theodora to zvládáme, dokážeme si rozdělit čas a také máme chůvu," upřesnila zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám