Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Naprostým šokem skončil pro Shakiru (35) výlet za mořskými živočichy v jihoafrickém Kapském Městě. Zpěvačka podlehla roztomilému dojmu, jakým působí lachtan hřivnatý, který si pro svůj vzhled vysloužil přízvisko lvoun, a málem to skončilo tragicky. Co se stalo?

„Dnes odpoledne jsem si vyrazila prohlédnout lvouny a velryby. Pomyslela jsem si, jak jsou roztomilí a rozhodla jsem se dostat k nim trochu blíž než ostatní turisté a sešla jsem dolů po skále,“ popsala Shakira v neděli na své facebookové stránce.

Zrovna si mořské tvory fotila na mobil, když „náhle jeden z nich vyskočil z vody tak rychle a prudce, že se dostal na pouhou stopu ode mne, díval se mi do očí, rozčíleně chroptěl a pokoušel se mě kousnout,“ svěřila se zpěvačka fanouškům.

„Všichni včetně mě křičeli. Byla jsem ochromená strachem a nemohla jsem se pohnout. Jen jsem s ním udržovala oční kontakt, když můj bratr Tony ke mně přiskočil a doslova mi zachránil život, když mě od toho nebezpečného zvířete dostal. Oba jsme si o skály rozedřeli ruce a nohy, když jsme se snažili zachránit,“ napsala.

Zpěvačka už má i vysvětlení toho, proč na ni tak roztomilé zvířátko zaútočilo. „Myslím si, že si spletl blýskavý odraz mého blackberry, s nímž jsem fotila, s nějakou rybou,“ dodala.

Vyděšená a poučená Shakira se po lvounech a velrybách šla radši podívat na tučňáky. „Doufám, že jsou alespoň o trochu přátelštější,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám