Hlavní obsah
Článek

Jakmile se zprávy o úmrtí Whitney Houston chopila světová média, začali rodině zesnulé zpěvačky kondolovat její kolegové ze showbyznysu. Smutná zpráva o odchodu jednoho z největších hlasů v dějinách populární hudby zasáhla i české umělce.

Smutek vyjádřila například Lucie Bílá. „Je škoda mladého života, je škoda obrovského talentu, je škoda, že se v jejím okolí nenašel nikdo, kdo by jí mohl pomoci. Je mi to moc líto, měla jsem ji ráda," vzkazuje prostřednictvím Super.cz několikanásobná zlatá slavice.

S pocity se podělila i r´n´b princezna Monika Bagárová, která se netají tím, že Whitney měla velký vliv na její hudební projev. „Dost mě tato zpráva zasáhla. Mrzí mě, že odešla tak uznávaná a talentovaná umělkyně, zvlášť když se na jejím odchodu podílely drogy. Whitney vždy bude nejlepší zpěvačka, která mě ovlivnila.“

Zkroušená je i Madalena Joao, která byla během svého působení v SuperStar přezdívaná „česká Whitney Houston“. „Když jsem se tu smutnou zprávu dozvěděla, tak to nešlo bez slz. Byla má dlouholetá učitelka. Můj sen byl se s ní osobně setkat, ale bohužel se mi to už nikdy nesplní," říká Joao.

Reklama

Další články

Načítám