Hlavní obsah
Článek

Udílení hudebních cen Grammy patří mezi typ akcí, kde přítomné zpěvačky sází na eleganci a přirozenou krásu a neprovokují za každou cenu módními výstřelky.

Rozhodně to nebývá taková divočina, jako například u předávání cen MTV, kdy se jedna provokatérka snaží předčít svým outfitem druhou. Přesto se na čtyřiapadesátém ročníku významných hudebních cen našlo pár zlobivých děvčat.

Lady Gaga si svými divokými kostýmy již vysloužila reputaci nejdivočejšího děvčátka. Je schopná se obléct do půl metráku hovězího, střílet po lidech podprsenkou, nebo se nechat přenést po rudém koberci v obřím vejci. Letos byla ale kupodivu umírněná, dorazila „pouze“ zahalená od hlavy až po vlečku v černé síti a v ruce třímala zlatou faraónskou berlu. Tento slabý odvar s přehledem strčila do kapsy rapperka Nicki Minaj v rudém kabátě Versace. Aby všichni pochopili, že má rapperka pod kápí představovat mnicha a ne Červenou Karkulku, nechala se doprovodit dvojníkem svatého otce.

Na zbytek modelů, které spíš než outfity na největší hudební svátek v roce připomínaly kostým na Halloween, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám