Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se vždy precizně upravené Kim Kardashian (31) příliš nepovedlo. Na akci s názvem Life Change Community Church v kalifornské oblasti Agoura Hills si bohatá dědička a celebrita z reality show Kim na sebe vzala minišaty, které byly především vzadu tak krátké, že neskryly ani zeštíhlující kalhotky, které krásná brunetka s oblými křivkami často nosí.

Kardashian se za nošení stahovacího spodního prádla nestydí a již dříve se k němu přiznala. Není to dokonce ani poprvé, co podobné kalhotky ukázala. Minulý rok v květnu si Kim, které se rozpadlo manželství s Krisem Humphriesem během 72 dní, oblékla úzké červené šaty, jejichž dolní lem prozradil, že pod nimi skrývá tělové stahovačky s nohavičkou. Rovněž mladší sestra pohledné Kim Khloé (27) se snaží nějaké ty drobné faldíky na bocích a zadečku maskovat tímto prádlem, což i ona loni v červenci nerada předvedla.

Kim však v neděli během akce celá zářila. Po depresích z rozvodu ani památky. Elegantní kráska v tmavých minišatech doplněných o prostornou kabelku, opasek a sandálky sladěnými do velbloudí barvy dorazila do kostela v doprovodu své dobře naladěné matky Kris Jenner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám