Hlavní obsah
Článek

Nová láska se zpěvákem Danem Dobiášem nepřináší Martině Jandové jen příjemné chvíle. Macecha Marty Jandové se zamilovala ve stejnou dobu jako její nevlastní dcera a nejlepší kamarádka v jednom. Ale zatímco Marta se svým gynekologem Mirkem Vernerem tráví volné chvíle bezpečně, reportérka Martina s Danem zvolili dovádění na lyžích. A to se jí stalo osudným.

"Mám frakturu tibie, zlomeninu v koleni, utržené vazy a kus odlomené kosti," prozradila Super.cz Martina těsně před tím, než ji v pražské vinohradské nemocnici operovali.

"Byli jsme s Danem na lyžích v Rakousku a při poslední jízdě, kdy už jsme se chystali domů, do mne najel zezadu snowboardista. Chtěli mne operovat už tam, ale nechala jsem si jen nohu zafixovat, napíchali mi do břicha injekce heparinu na ředění krve a Dan mne odvezl do Prahy," svěřila exmanželka zpěváka Petra Jandy.

"Dva měsíce nebudu moct chodit, takže se o mne bude muset starat rodina a Dan. Slíbil, že mne bude doslova na rukou nosit. Jinak bych nemohla pracovat," dodala Martina, která pracuje jako reportérka pořadu TopStar a manažerka divadla Broadway.

"Zrovna máme před derniérou muzikálu Kleopatra a premiérou Hamleta, tak nevím, jak to budu zvládat," bojí se Martina.

Reklama

Další články

Načítám