Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) sice od rozchodu s Xindlem X neustále dokola tvrdí, že je sama samotinká a nepolíbená, ale zdá se, že do hledání muže svých snů se konečně už zase pustila. On-line deník Super.cz získal totiž snímky z tajné schůzky Olgy se sympatickým sportovcem Pavlem Valouškem (32). A podle našich informací nešlo zdaleka o jedinou schůzku páru.

„Valoušek je asi nejlepší český závodník rallye. Olga se s ním schází kvůli tomu, že by mu měla dělat navigátora ve sprintrallye. A zatímco dřív se scházeli čistě pracovně, nakonec jejich vztah přerostl v lásku,“ řekl nám zdroj, který oba zná.

Olga schůzky nepopřela. „Vídáme se. Měla bych jet několik závodů mistrovství světa. Ale jinak ani nevím, jestli Pavel někoho má nebo ne,“ tvrdí Olga. Možná je vztah jen v zárodku a tak nechce nic hned hlásat do světa. Každopádně lásku k Valouškovi se snaží popírat.

„Myslím, že ne,“ reagoval pak Valoušek na naši otázku, zda jsou si s Olgou intimně blízcí. „Já hlavně hledám spolujezdce,“ dodal.

S navigátorstvím má Lounová již své zkušenosti. „Holky to moc nedělají, ale já si to nemůžu vynachválit. Při jízdě se člověk musí naprosto koncentrovat, vypustit z hlavy všechny starosti. Pomáhá mi to uvědomit si, jak některé ty problémy jsou ve skutečnosti malicherné. Navíc posouvám své hranice, je to velký adrenalin. Ale nevyjíždím s tím, že se jedu zabít. Mám v sobě pokoru,“ dodává Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám