Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hitmaker Michal David (63) expanduje na Dálný východ. Jeho písničky už teď poslouchají v Jižní Koreji a na řadě jsou Číňani. "Muzikál Kleopatra sice v Česku už skončí, ale má zase sebou dvě stě padesát repríz v Koreji a domlouváme podmínky, kdy by se měl hrát v Číně," potvrdil Super.cz Michal David.

"Kleopatru chtějí hrát v Macau, což je takové čínské Las Vegas," upřesnil. "A v Koreji je tak úspěšná, že žádají o prodloužení licence," pochlubil se.

V pražském divadle Broadway ale muzikál, jenž proslavil Moniku Absolonovou (47), končí a 26. února bude poslední představení. Ještě 22. února, ale představením Kleopatry oslaví divadlo Broadway 10. narozeniny. "Na to se mi podařilo dát dohromady všechny představitelky titulní role. Na pódiu se tak objeví Bára Basiková (61), Ilona Csáková (53), Monika Absolonová, Kamila Nývltová a Gábina Gunčíková," vypočítal Michal David.

Reklama

Další články

Načítám