Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká zpěvačka a herečka Selena Gomez (19), která si získala srdce nejobletovanějšího teenagera světa Justina Biebera (30), je žena dvou tváří. Přes den stále ještě připomíná malou holčičku, ale v noci se promění v ženu vampa, která se na pódium během koncertu oblékne do sexy kostýmu a předvede skvělou profesionální show. Selena si v těchto dnech užívá pláže a moře v prosluněném brazilském Rio de Janeiru.

Selena v Riu budí velkou pozornost, ale jelikož není žádnou primadonou, klidně se nechá odchytit fanynkami a oděná pouze do černobílých bikin a rozepnutých džínových šortek se s nimi vyfotí. Samozřejmostí pak pro ni je rozdání několika autogramů. Přestože se kolem mladé zpěvačky točila i pánská společnost, ona se držela zpátky. Vztah s o dva roky mladším Justinem je pro ni prvořadý.

„Jsem jako každá jiná devatenáctiletá holka. Když jste zamilovaní, je to naplno a jednoduše chcete chodit na filmy, flákat se a být tak normální, jak to jen jde. Jsem šťastná, že jsem našla někoho se stejnou životní filosofií,“ nechala se slyšet Gomez pro americký Cosmopolitan.

Reklama

Další články

Načítám