Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěvačky Petry Černocké (74) není v muzice žádným nováčkem. Bára Vaculíková má svoji vlastní hudební formaci Yellow Sisters a ve svých dvaatřiceti se rozhodla, že se konečně přihlásí do pěvecké soutěže. Šla do show Hlas Česko Slovenska, přestože má pouze roční dceru Olivii Coco. Ale kdo se o ni postará?

Když se jí v TV Nova ptali, jak to bude dělat s holčičkou, když postoupí do časově náročného finále, měla jasnou odpověď. "Pohlídá ji babička," tvrdila. To jsme tedy zvědavi, protože podle toho, co Petra Černocká vyprávěla Super.cz, babičkovské instinkty má poněkud omezené.

"Vnučku samozřejmě miluju. Ale když jsme jely s dcerou a s ní na dovolenou, bylo to velmi náročné. Mám ráda svůj klid. Měly jsme mít dva odděné pokoje a nakonec jsme skončily v mezonetu, ale bez dveří. Slyšela jsem každý zvuk, bylo to dost nepříjemné," přiznala babička Černocká.

Bára s dívčí kapelou Yellow Sisters, která zpívá bez doprovodu hudebních nástrojů, vystupuje od roku 2005, mají za sebou dvě cédéčka a připravují třetí. Byly mj. hvězdami na prestižním Českém plese v Bruselu. Bára je trochu dobrudružka, před narozením dcery absolvovala například měsíční bubenickou stáž v Guineji v západní Africe.

Reklama

Další články

Načítám