Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Chýlková (60) se stala novou posilou seriálu Kriminálka Anděl, v němž se představí v roli přísné podplukovnice Dagmar Kopecké. A jako taková si se svými kolegy rozhodně nebude brát servítky.

„Hledali jsme nějakou šéfovou kriminálky a Ivana Chýlková je člověk, který dokáže zahrát být přísný, ale také určitý nadhled. To nám přišlo sympatické, proto jsme ji použili,“ řekl producent seriálu Tomáš Feřtek.

Ten také prozradil, že s Chýlkovou, která se divákům poprvé představí už dnes večer, přijde do nováckého seriálu i mnohem více napětí. Nouze prý nebude ani o parádní střílečky. To ostatně potvrdil i Martin Stropnický (67), který v seriálu hraje ostříleného kriminalistu Ivana Tomečka. „Pokusili jsme se o to, aby to byla akčnější detektivka, než bylo zatím zvykem. Některé scény svou náročností rozhodně přesahují standard,“ řekl Stropnický. Vypadá to, že diváci se mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám