Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Magda Malá (56) si už před časem postěžovala, že partnerství s Vladimírem Horákem není zrovna ideální. Super.cz svěřila, že se situace nyní natolik vyhrotila, že to bohužel vypadá na definitivní konec.

Po rozchodu s otcem své první dcery Magdalenky kameramanem, který si dítě nepřál a Magdu v těhotenství opustil s tím, že jí nechtěl platit ani alimenty, zažívá zpěvačka další trpké zklamání. Podle jejích slov totiž začal otec její druhé dcery dělat rozdíly mezi společnou dcerou Terezkou a starší Magdalenkou. „Najednou jsem začala v jeho chování cítit rozdíly mezi tím, že to je jeho dítě, a Magdalenka ne,“ postěžovala si zpěvačka.

"Problémy trvaly už delší dobu. Partner byl rád, když jsem na něm byla závislá. Všechno se vyhrotilo ve chvíli, kdy mne zase vzali do muzikálu Bídníci. Ale nechtěla jsem o tom mluvit," přiznala Magda, krerá si už jedno velké zklamání s otcem svojí první dcery zažila. Ten jí dokonce zanechal v takové situaci, že jí kolegové z bývalé verze Bídníků pomáhali a skládlali se jí na pračku nebo na ledničku.

Proto se Magda se svým současným partnerem dohodli, že půjdou od sebe a čas ukáže, zda k sobě ještě najdou cestu. „Teď máme velkou krizi, která buď přejde, nebo nepřejde. Stěhuju se zpátky do svého bytu,“ přiznala smutně Malá. "Ale návratu moc nevěřím," svěřila Super.cz zpěvačka.

"Třeba aspoň zhubnu. Měla jsem zadarmo krabičkovou dietu, ale nedokázala jsem ji dodržovat," přiznala. "Možná na tom teď budu tak, že nebudu mít co jíst a kila půjdou dolů sama," řekla s trpkým úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám