Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světlana Zárubová - Witovská (39) se už poněkolikáté snaží dostat zpět do České televize, v níž působila již v roce 2006 a odkud odešla na konkurenční Primu. Kvůli rodině ale i tam po čase skončila a teď by ráda znovu naskočila do pracovního procesu. O sympatickou moderátorku a bývalou ženu Roberta Záruby (56), který čeká dítě s kolegyní Norou Fridrichovou, ale jaksi není zájem.

Po odchodu z Primy, kde uváděla zprávy, to Zárubová - Witovská v České televizi už jednou zkoušela. Konkurz na pořad Sama doma pro ni byl však neúspěšný. Teď by se ráda stala jednou z tváří večerních Událostí, na něž v současné době probíhají na Kavčích horách konkurzy.

Jednoduché to mít ale rozhodně nebude. O místo totiž stojí také například dosavadní moderátorka hlavní zpravodajské relace Marcela Augustová, moderátor Událostí komentářů Jakub Železný nebo moderátorka Objektivu Vendula Krejčová.

Reklama

Další články

Načítám