Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadějná popová zpěvačka Willow Smith (11) ztratila hodně ze své krásy a roztomilosti. Na internet poslala snímek, na němž má dohola vyholenou hlavu. Willow tak přišla o své dlouhé černé vlasy, které si obvykle splétala do copánků nebo si z nich na vystoupení vyčesávala a tupírovala vysoké číro. Jak se na její novou image tvářil tatínek Will a maminka Jada už ale neprozradila.

Talentovaná Willow se rovněž podělila o snímek z hodiny baletu, který také s vášní provozuje. Na něm má již vlasy o trochu delší. Co však chtěla shozením vlasů naznačit? Projevuje se v ní období puberty spojené se vzdorem a rebelií?

Cílevědomé děvče má za sebou již řadu úspěchů nejen jako zpěvačka, ale i jako herečka. Svůj debut ve filmu si odbyla v roce 2007 filmem Já legenda, kde se objevila po boku svého otce. O rok později hrála ve snímku Kit Kittredge: Odvážná novinářka.

V hudbě se jí daří možná ještě lépe. V roce 2010 odstartovala pěveckou kariéru singly ‚Whip My Hair‘ a ‚21st Century Girl‘. První zmiňovaný si dobře vedl ve světových hitparádách a dokonce byl nominován na Videoklip roku 2011 na BET Awards.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám