Hlavní obsah
Článek

Fanynky Martina Gardavského (25) pláčou. Úřadující Muž roku odlétá příští pátek na tři měsíce do Brazílie. Čeká ho tam řada pracovních zakázek.

„Je to sice na dost dlouhou dobu, ale já se vážně těším. Bude to ohromná zkušenost," prozradil nám Gardavský na otevření butiku s luxusní módou. Model, který v mezinárodní soutěži mužské krásy Mister International 2011 stanul na druhém místě, nechtěl blíže specifikovat, jaké pracovní aktivity ho v Jižní Americe čekají. Z pověrčivosti se bál, že úspěch zakřikne. Nám se podařilo zjistit, že Martin dostal v Brazílii lukrativní reklamní kampaň a údajně zde bude natáčet i celovečerní film.

Gardavský se bude většinu času zdržovat v Sao Paulu. Právě odtud pochází jeho přítelkyně Denisa Bengosi, se kterou chodí přes půl roku. Není žádným překvapením, že Denisa přijede za Martinem na návštěvu. „Strávíme společně v Sao Paulu asi měsíc. Možná dojde i na seznámení s příbuznými," culí se Martin.

V zemi s největší kriminalitou a největším počtem vražd na světě se prý bát nebude. Dvacetimilionové Sao Paulo, které je kulturním centrem země, je totiž nejbezpečnějším městem v Brazílii. „Určitě se nebojím a těším se," říká s úsměvem sympaťák Gardavský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám