Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S veletrhy tetování se poslední dobou roztrhl pytel. Poté, co se v Caracasu na události nazvané Venezuela Expo Tattoo 2012 stala hvězdou Mexičanka Mary José Cristerna známá jako upíří žena, se konala podobná akce i v anglickém Brightonu. O víkendu se tam sjeli milovníci tetování a piercingu již popáté a opět se bylo na co dívat...

Na Brighton Tattoo Convention patřil mezi nejextrémnější hosty transsexuál Roni Lachowitz, který zastává veganskou stravu a jehož vizáž je skutečně nepřehlédnutelná. Výrazný make-up, plno piercingů ve tváři, barevné kontaktní čočky, obrovské kruhy v ušních boltcích a plno dalších „vylepšení“ se skrývá na Roniho obličeji a těle.

Chybět nemohli ani tatéři, kteří se na výtvorech podobných uměleckých děl na tělech podílejí. Zastoupení zde našli například studia Magnuma Opus Tattoo, Skin Candy Tattoo Studios a Wildcat z Brightonu, Holy Cow Tattoo z Eastbourne nebo Madam Butterfly’s Tattoo z Hastingsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám