Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) si chce být naprosto jistá, že za měsíc porodí Tomáši Řepkovi (50) zdravého chlapečka. Těhotná kráska hodlá být pod dohledem toho nejlepšího lékaře z nejlepších a tak dojíždí za specialistou přes prenatální genetiku Petrem Polákem na kliniku až do Olomouce.

Vlaďce vůbec nevadí, že každá cesta na kontrolu je dlouhá téměř tři sta kilometrů a zabere jí skoro celý den. „Jsem si jistá, že se to vyplatí, protože pan doktor prostě nedělá chyby," vysvětluje své pohnutky Erbová.

„Už jsem absolvovala screeningové vyšetření srdce a jsem ráda, že je vše v pořádku," říká slavná těhulka, která má za sebou dokonce i odběr choriových klků z placenty, který umožňuje určit genetické odchylky plodu již v prvním trimestru těhotenství. „Je to náročné vyšetření, ale já jsem byla v jeho rukách naprosto klidná. Má totiž stoprocentní úspěšnost," říká Erbová.

O podrobnostech těhotenství Vlaďky Erbové vás budeme informovat. Modelka bude rodit co nevidět. Termín porodu je odhadován na 20. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám