Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to venku. Po několika rozchodech a návratech se půvabná herečka Berenika Kohoutová (20) na podzim minulého roku rozešla s roztomilým hercem Kryštofem Hádkem (42). A už za něj má náhradu. Tou není nikdo jiný než stále ještě manžel Táni Vilhelmové (33) Pavel Čechák (34), se kterým už dokonce strávila romantickou dovolenou.

Že spolu Kryštof a Berenika již delší dobu netvoří pár, práskla hereččina kamarádka. "Vztah Kryštofa s Berenikou byl velmi bouřlivý. Rozešli se a vrátili se k sobě hned několikrát. Naposledy na podzim minulého roku. To už byl ale rozchod definitivní,“ uvedla.

"Ano, je to pravda. Ale jsme spolu teprve krátce," přiznala Super.cz svůj nový vztah půvabná Berenika. Ta je nejen skvělou herečkou, ale také úspěšnou zpěvačkou a textařkou kapely Femme Plastique, která bude na jaře vydávat své první album.

Ještě před čtvrt rokem se podle našich informací zhrzený produkční Pavel Čechák snažil seznámit na jedné internetové seznamce. Netrvalo to však dlouho a na první pohled se zakoukal úplně někde jinde. A zase do herečky! „Berenika s Pavlem si padli do oka téměř okamžitě. Na přelomu roku si užili jen ve dvou romantickou exotickou dovolenou na Srí Lance,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám