Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože se kvapem blíží premiéra nového českého filmu Signál, v němž si hlavní role zahráli Vojtěch Dyk (38) a Kryštof Hádek (42), světlo světa spatřil také klip k úvodní písničce filmu Čekám na signál, o kterou se postarala kapela Nightwork.

Hudbu a text složili František Soukup (40) a Jakub Prachař (40) a nazpíval ji Vojta Dyk. Stejně jako film, i klip se natáčel v Broumově Lhotě nedaleko Lipnice na Sázavou.

„Film má výbornou atmosféru a vystihuje českého ducha. Je plný zvratů. Je velmi dobře obsazen, takže postavám věříte a jsou autentické. Navíc fakt dobrá kamera. Jednoduše, naše hudba pokulhává za jinak superlativním filmem,“ zapěl ódu František Soukup.

Ten také prozradil, že ve filmu bylo použito více písniček skupiny Nightwork. „Pro film jsme předělali písně Tepláky a Globální oteplování do čistokrevné dechovky, Slunce v duši je jako country. Složili jsme novou píseň Čekám na signál, která se zabývá českým fenoménem a tím jest domácí kutil,“ dodal se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám