Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebevědomějšího muže než Patrika Vrbovského (47) lze v šoubyznysu potkat jen stěží. Rapper Rytmus podle svých slov nemá na Slovensku žádnou konkurenci, aspoň pokud jde o poslední tři roky. „Nechci, aby to znělo namyšleně, ale výsledky a čísla mluví samy za sebe,“ řekl Super.cz jeden ze čtyř porotců show Hlas Česko Slovenska a partner Dary Rolins (51).

Totéž, čeho dosáhl on, nabízí i soutěžícím ve svém týmu. „Co jim mohu nabídnout? Za deset let mám svoje vydavatelství, vydal jsem pět alb, která byla nejprodávanější, vystupoval jsem ve velkých show, na největších festivalech, v nejluxusnějších i nejvíc undergroundových klubech, natočil padesát videoklipů, které byly nejsledovanější,“ vypočítal, jakou cestou by je chtěl vést.

Podle něj je pěvecká soutěž jen prvním krůčkem. „Lidé nemají rádi, když se stanete rychle slavným. Je to nepřirozená věc. Hlas Česko Slovenska je soutěž a my jsme tu od toho, abychom jim pomohli být v ní úspěšní. S reálným šoubyznysem to ještě nemá nic společného,“ soudí Rytmus. „Ani já se nestal úspěšným zadarmo,“ dodal.

Své poslední desky Fenomén prodal Rytmus zatím pětadvacet tisíc kusů. „Na Slovensku jsem v prodeji první, v Česku třetí,“ upřesnil. Pochlubil se i tím, že byl na Slovensku během uplynulých tří let nejvyhledávanější osobností na internetových serverech. A pokud jde o konkurenci? „Za mnou jsou všichni daleko, takže ji za poslední roky nemám. Nemůžu za to, ale musím to tak říct,“ uzavřel.

A koho si vybíral do svého týmu v připravované show? Držel se všech pravidel a rozhodně nehleděl na to, jak zpěváci vypadali. „Ošklivost nebo krása jsou diskutabilní pojmy. Někomu se může líbit obézní holka, jinému ne. Někdy je dobré, když někdo vypadá jinak, nesplňuje modelkovské normy. Důležité je, aby celek působil přirozeně, uvěřitelně a zajímavě,“ konstatoval. „A při hodnocení v této soutěži musíte být diplomat. Žádné drsné hlášky tady nefungují,“ prozradil o pravidlech s tím, že třeba eventualita, aby zpěvačku poslal třeba radši ke striptérské tyči, je předem zakázaná.

Reklama

Další články

Načítám