Hlavní obsah
Článek

Po týdnu vyndaval plastický chirurg zpěvačce Tereze Mátlové (48) stehy po odstranění dvou pih. Super.cz byl u toho a viděl i jizvičky, které jí prozatím zůstaly. "Za pár týdnů to bude v pořádku, zbudou jen maličké bílé čárky, které zmizí. Určitě nebudu vypadat jako Joffrey de Peyrac," ubezpečila Tereza Mátlová.

"Terezce jsme odstraňovali drobné pigmentové névy v obličeji, které nebyly nějak zdravotně závadné, ale bylo lepší je dát pryč. Na každé rance měla tři stehy, které se používají i u drobných cév, takže jsou opravdu neznatelné," upřesnil plastický chirurg Karel Urban. "Ještě jeden kousek nám zbývá, ale byl příliš blízko névě, kterou jsme odstraňovali," dodal.

Jizev se podle něj zpěvačka bát nemusí. "Jsou to jen lehké červené čárky, které budou postupně blednout až budou téměř neznatelné. Jsou v přirozených vráskách, které jsou na obličeji. Myslím, že si ani na premiéře Bídníků si nikdo ničeho nevšimne. Po týdnů už se může začít i líčit," vysvětlil chirurg.

Když už s návštěvami na plastice Tereza začala, hodlá i pokračovat. "Řešíme moji nosní přepážku, kterou mi pochroumala dcera. Ale musím si na její srovnání najít čas,""uzavřela Tereza Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám