Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Ulice za sebou má už více než 2120 dílů, takže jen málokdo si vybaví, jaký byl ten první. Podívejte se na exkluzivní video, v němž si můžete začátek oblíbeného seriálu připomenout.

Na začátky nováckého seriálu, který je na obrazovkách už víc než šest let, si rádi vzpomenou také hlavní protagonisté. „Ulici jsem začala točit, když mi bylo 16 let,“ řekla sympatická Patricie Solaříková (23), která nezapomněla vychválit svého seriálového bratra Matěje v podání Jakuba Štáfka (21). „S Matějem se mi hraje parádně. Kuba je moc fajn kluk, po těch letech je pro mě jako opravdový brácha,“ řekla.

Stejně tak Tereza Brodská (55), která minulý rok dotočila svou poslední epizodu. „Strávila jsem s Bárou Jordánovou šest let a ta role mne vždycky bavila,“ přiznala Brodská. „Určitě mi bude smutno. Šest let je dlouhá doba. A bude se mi stýskat nejen po mých hereckých kamarádech, ale taky po lidech ze štábu.“

O oblíbenosti seriálu z produkce TV Nova, která letos oslaví své osmnácté narozeniny, svědčí také několik ocenění, například titul Seriál roku v anketě cen Týtý 2007 nebo titul Pořad roku cen Anno 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám