Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do venezuelské metropole Caracas se o víkendu sjeli milovníci tetování a piercingu z širokého okolí.  Konala se tam totiž akce nazvaná Venezuela Expo Tattoo 2012, kde se předvedlo více než 200 tatérů z Venezuely, Argentiny a Mexika. K vidění bylo plno kolikrát až děsivě vypadajících jedinců. Jednou z nejvýraznějších účastnic se stala také Mexičanka Mary José Cristerna zvaná „upíří žena“, která svou přeměnu v upírku dovedla téměř k dokonalosti.

Není divu, že Cristerna, která je ve španělsky mluvících zemích poměrně známá, byla hlavní hvězdou celé akce. Její vizáž je skutečně propracovaná do posledního detailu.

Extravagantní Mexičanka nejdřív začala několika tetováními na pažích a nohou, pak přišlo na řadu celé tělo a piercingy. Následovaly velké kruhy v ušních boltcích a nakonec si na zubní chirurgii nechala vytvořit špičaté tesáky a pod kůži vpravit implantáty připomínající rohy. Aby byl výsledný efekt dokonalý, dělá si výrazný make-up. Účes z černých vlasů s vyholenými stranami na hlavě je už jen poslední třešničkou na dortu.

Související témata:
Caracas

Reklama

Další články

Načítám