Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože spolu budou moderátorka a zpěvačka Ester Kočičková (44) a herec Jakub Žáček (36), kterého diváci znají především ze seriálu Comeback, moderovat nominační večer Českého lva, společnými silami natočili opravdu velmi originální spot. Na známou písničku Lásko, bože lásko předvedli takovou taneční sestavu, z níž vám spadne brada. Podívejte se na video a posuďte sami.

Ester v elegantních šatech i Jakubovi ve smokingu to opravdu sekne. I všudypřítomná srdíčka nebo růže, kterou Jakub drží v ústech, působí velmi slavnostně. Jen s tím tancem to malinko pokulhává...

Proč byla vybrána zrovna tato skladba? „Píseň Lásko, bože lásko, kterou nazpívali Viktor Dyk a Tereza Aster Vágnerová, byla vybrána z toho důvodu, že celý nominační večer bude ve znamení lásky, ať už partnerské, rodičovské nebo třeba filmové,“ prozradil zdroj z České televize, která slavnostní večer uvede 4. února na svém druhém programu.

Ceny proto budou předávat například bývalí milenci Tereza Voříšková s Kryštofem Hádkem, Daniela Kolářová se svým synem Šimonem Ornestem nebo Klára Issová s Markem Taclíkem, kteří se spolu coby filmoví partneři potkali při natáčení filmu Grandhotel. Svým zpěvem pak všechny přítomné oblaží mimo jiné Anna Polívková nebo Iva Pazderková.

Reklama

Další články

Načítám