Hlavní obsah
Článek

Herečka Zuzana Vejvodová (31), která v pátek porodila svého prvního potomka, syna Jonáše, včera opustila porodnici U Apolináře. Z nemocnice ji samozřejmě doprovázel její partner a otec dítěte, herec Pavel Nečas (45), který už se nemohl dočkat, až si rodinku odveze domů.

„Náš syn Jonášek, který ponese hrdě příjmení po tatínkovi – Nečas, se narodil přirozenou cestou a bez komplikací i zásluhou vynikající péče as. MUDr. Hany Hruškové. Především jí patří velký dík. Velké poděkování patří také manželům Žáčkovým, kteří našeho synáčka vybavili vším úžasným, co malé děti pro své pohodlí potřebují. Pavel se stejně jako já už strašně těší domů, kde se o chlapečka začneme společně starat. Tatínek byl u porodu a byl mi velkou oporou,“ řekla šťastná Zuzana při odchodu z porodnice.

Zdůraznila také, že do práce se rozhodně nehrne. „Práci momentálně neřeším, sice se rýsuje návrat do seriálu Ulice, ale teď je pro nás pro oba nejdůležitější náš chlapeček,“ dodala. A jaké byly pocity šťastného tatínka? „Snad je to na mně vidět,“ řekl s úsměvem.

Chlapeček se narodil 20. ledna, po porodu měřil 52 centimetrů a vážil 3,66 kilogramu.

Reklama

Další články

Načítám