Hlavní obsah
Článek

Co má herečka Kristýna Janáčková (30) společného s britskou topmodelkou Kate Moss? No přece slabost pro drsné rockery. Roztomilá brunetka, která se dostala do povědomí mnoha diváků díky roli Kristýny Tiché v seriálu Ordinace v růžové zahradě, dříve chodila se zpěvákem Matějem Ruppertem (32). Láska se známým zpěvákem už je ale přes dva roky minulostí. V současnosti si herečka naprosto užívá vztahu s frontmanem rockové kapely River Jordan Michalem Škrabákem. Super.cz páreček načapal přímo na koncertě rockové partičky v Lucerna Music Baru, kde se křtilo i jejich nové album Call The Summer.

„Ano, chodíme spolu. Jsme spolu už něco přes rok," potvrdila herečka vztah s přitažlivým rockerem. Janáčková nejdřív vůbec netušila, že chodí s hudebníkem a hřálo ji u srdce, že nemá konečně nic společného s člověkem ze šoubyznysu. „Náš vztah měl hrozně rychlý spád a tak jsem nejdřív vůbec nevěděla, že je Michal muzikant. Až po čase se ukázalo, že je jeho vášní hudba a písničky," svěřuje se Kristýna.

Na bláznivých fotkách z koncertu je zřejmé, že s Kristýnou v Lucerně řádila kolegyně herečka Andrea Kerestešová. (39)„Užila jsem si to na koncertu ohromně. Je to styl hudby, při které se můžu vyskákat a vyřvat," prozrazuje hvězda seriálu Vyprávěj, která prý mnohem raději poslouchá nezávislé kapely, než rychlokvašky ze SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám