Hlavní obsah
Článek

Hana a Karel Heřmánkovi vyvracejí mýtus, že když spolu partneři spolupracují, nemůže to přinést nic dobrého. U nich to prý platí naopak. Už dvacet let se totiž potkávají nejen doma, ale také v práci, v Divadle Bez zábradlí, kterého je Karel ředitelem a jeho žena manažerkou. A skvěle jim to klape.

„Spolupracuje se nám velmi dobře. Je pravda, že spolu trávíme opravdu hodně času, ale není to zase tak, že bychom spolu byli čtyřiadvacet hodin denně,“ smějí se Heřmánkovi. „Každý máme své povinnosti, takže jsou i dny, kdy se míjíme. Teď jsme se zrovna věnovali přípravě programu na jaro, což bylo časově náročné,“ vysvětlili. Zdá se však, že se vynaložený čas vyplatil.

Na lístky se totiž stojí fronty. „Byla tady neuvěřitelná fronta, lidé čekali už od rána, i když se pokladna otevřela až odpoledne,“ práskl zdroj z divadla.

„Ano, o lístky je zájem, což nás samozřejmě velmi těší. Jsme moc rádi, že jsme se trefili do vkusu našich diváků. Kromě divadelních představení jsme na jaro připravili například koncerty Jarka Nohavici, Ondřeje Havelky nebo skupin Javory a Spirituál kvintet,“ řekla Hana Heřmánková.

Jenže nejen slunce svítí nad Divadlem Bez zábradlí. Hrozí totiž, že po dvaceti letech bude muset skončit. „Dostali jsme velmi nízký grant, takže nevíme, jak to zvládneme do budoucna,“ přiznal Heřmánek. Fanoušci proto doufají, že se celá situace vyřeší a oni o své oblíbené divadlo nepřijdou.

Reklama

Další články

Načítám