Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se běžně nestává. Ještě před premiérou muzikálu Bídníci pozval producent František Janeček (79) své zpěváky na luxusní oběd se čtyřichodovým menu. Monika Absolonová (47), Kateřina Brožová (56), Marian Vojtko (51) či Daniel Hůlka (55) si pochutnávali na krevetách, mořských rybách nebo staročeské kachýnce.

"Zasloužili si to. Bídníci jsou náročný projekt, kde musejí zpívat na dvě stě procent a zvládají to skvěle," řekl Super.cz František Janeček, který ještě před jídlem vyzval k modlitbě. Naštěstí nemuseli zpěváci odříkat otčenáš, ale stačilo, že píseň Modlitba z muzikálu zazpíval představitel Javerta David Uličník.

"Tohle se nám stalo poprvé, aby nás producent pozval na takový hromadný oběd a je to super," shodli se Marian Vojtko a Monika Absolonová v restauraci Pod křídlem noci.  "Mě už František na oběd pozval. A to v Dominikánské republice," pochlubil se Pavel Vítek.

Reklama

Další články

Načítám