Hlavní obsah
Článek

Půvabná zrzka Tereza Vágnerová je sice dcerou známého muzikanta Karla Vágnera, ale tvrdí, že není žádný protekční fracek a cestičku do šoubyznysu si vyšlapává jako každá jiná mladá zpěvačka. Už od patnácti let se snaží živit sama. "Kamarádi nevěřili, že jsem dostávala kapesné jenom stovku na týden. Já jsem za to rodičům naopak vděčná. Vím, že kdyby bylo nejhůř, mohu za nimi přijít, ale snažím se, aby to bylo co nejméně," řekla Super.cz.

Momentálně je Tereza spokojená, že získala velkou muzikálovou roli Cosetty v Bídnících. "A jsem ráda, že protagonisty vybírala londýnská produkce, takže nikdo nemůže říct, že jsem ji získala protekcí," svěřila. Je totiž nejen dcerou známého muzikanta, ale navíc také chodí se synem producenta Františka Janečka Filipem. "Předtím jsem hrála v muzikálu Děti ráje a o tom táta pomalu do premiéry ani nevěděl," dodala Tereza.

Má za sebou ale i hořkou zkušenost s projektem Naháči, který měl takové problémy, že jí nezbyly ani peníze na to, aby zaplatila telefon. "Je mi devatenáct a jednou jsem si pusu nabít musela," míní Tereza. "V téhle branži je to složité a moc příležitostí není. A třeba castingové agentury místo herečkám nabízejí práci modelkám a já zrovna míry šedesát devadesát šedesát nemám," krčí rameny. Proto si nechává i zadní vrátka a začala studovat marketing a public relation na vysoké škole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám