Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. O tom ví nejslavnější česká vdova Vendula Auš Svobodová (52) své. Osud se ji rozhodl pořádně potrápit. Před necelými pěti lety přišla o manžela, vynikajícího skladatele Karla Svobodu (†68), a teď oplakává další vztah. Její druhý manžel, podnikatel Patrik Auš (33) se od ní totiž nedávno odstěhoval.

„Jsem vdaná a šťastná,“ to v roce 2009, po velkolepé svatbě s Patrikem, prohlásila Vendula. Vdaná sice stále je, ale o štěstí se dnes zřejmě hovořit nedá. I na jejich vztah dolehla manželská krize.

O šest let mladší Patrik nezvládal společné soužití a rozhodl se od Venduly odstěhovat. Momentálně přebývá v hotelu nedaleko Říčan, kde tráví většinu svého dne. S manželkou a jejím synem Jakubem se dlouhou dobu neviděli, dokonce spolu ani netrávili Vánoce.

Podle deníku Aha! se v jejich společném domě objevil až nyní o víkendu, kdy spolu slavná dvojice vedla dlouhou debatu, ze které ale nevzešlo nic zásadního. Uplakaná Vendula se nakonec s manželem přátelsky objala a nechala ho odjet do hotelu.

Reklama

Další články

Načítám