Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Seal (48) ještě nesundal se svého prstu snubní prsten a rozchodu s manželkou Heidi Klum (50) velmi lituje. Přišel ale do televize PBS a o konci manželství otevřeně hovořil. Prý se s chotí snaží především kvůli dětem o přátelské odloučení. Rozvod je ale podle něj dnes bohužel součástí života a lidé se na něj musejí připravit.

„Ve smyslu naší lásky a respektu vůči jeden druhému se nic nezměnilo. A myslím, že když dva lidé vůči sobě chovají takovéto city, je to snadné, je taková změna snadnější,“ tvrdil Seal v interview s Tavisem Smileym, které televize PBS odvysílá v pátek.

Při rozvodu s Heidi jdou prý veškeré egoistické zájmy stranou a prioritou číslo jedna jsou děti a jejich potřeby.

„Co musí člověk v takové situaci udělat, je, že musí zůstat civilní a uchovat si důstojnost a být profesionální a chápat, že nejsme jediní lidé na celém světě, kteří tím musejí projít. Je to bohužel součást života,“ tvrdil Seal.

Zpěvák propaguje své nové album Soul 2 a míří z televize do televize. Pozvala si ho rovněž Ellen DeGeneres, kde prohlásil k faktu, že si nesundal snubní prsten: „Je docela dobrým symbolem toho, co cítím k této ženě. Prožili jsme spolu osm let, osm úžasných let spolu. Jen proto, že jsme se rozhodli rozejít, neznamená nutně, že si člověk sundá prsten a už s tím člověkem není propojen. Budeme propojeni mnoha směry do konce našich životů.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám