Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel hvězdy první série seriálu Cesty domů Pavly Vitázkové je konečně aspoň trochu známý jinde než v brněnských divadelních kruzích. I když Dušan Vitázek hrál Ježíše v Jesus Christ Superstar nebo Che Guevaru v Evitě, široká veřejnost o něm mnoho nevěděla. Zatímco jeho žena byla královnou párty televize Prima, on hrál svá představení.

"Nebyla příležitost. Není to o tom, že bych s Pavlou nechtěl chodit na akce. V době, kdy přesídlila do Prahy, jsem měl hodně práce v divadle," vysvětloval Super.cz Dušan Vitázek, jehož si všimla muzikálová porota hereckých cen Thálie a byl spolu s Tomášem Töpferem nominován jako nejlepší operetní a muzikálový herec díky svému ztvárnění titulní dvojrole v muzikálu Jekyll a Hyde.

Sám si občas také jako rozpolcená osobnost Jekylla a Hydea připadá. "Doma se chovám jinak než ve společnosti. Jsem takový malý asociál, spíš introvert. Extrovertem jsem mezi malou skupinou známých," usmíval se. "Ale asi to tak má každý,"řekl Super.cz.

To, že je jeho žena slavnější než on, naštěstí nevnímal negativně. "Je to bezva, když se jí daří, když má práci. Těší mě to," uvedl. I to, že se Pavla rozhodla stát z blondýny brunetkou, přijal kladně. "Mně se líbí pořád. Ale byla to příjemná změna," míní.

Momentálně si manželé užívají sami sebe. "Zrovna po dlouhých letech nic nezkouším, dostal jsem volno a připadám si jako na chalupě nebo na dovolené. Když jsme spolu doma s Pavlínkou, máme na sebe čas, můžeme spolu sedět u televize nebo jdeme na procházku se psem, když sněží," zasnil se.

Do televize se Dušan Vitázek nikdy moc nehnal. "Když někdo zavolá, na casting přijdu, ale nevyhledávám to. Mám opravdu hodně práce v divadle," uzavřel herec, na něhož tak budou muset jeho příznivci zase zajít jen do divadla.

Reklama

Další články

Načítám