Hlavní obsah
Článek

Kateřina Sokolová byla šokovaná po přečtení článku na Super.cz, kde byla pořadatelem věhlasné módní přehlídky Top Secret označena za tlustou a starou.

„Vnímám to jako adresný neférový útok na mou osobu," zlobí se Miss ČR 2007, která se rozhodla zveřejnit prapůvodní příčinu mediálního boje mezi ní a agenturou. „Na podzim mě tato agentura najala, abych se zúčastnila večírku jisté počítačové společnosti. Až po konci akce mi bylo oznámeno, že dostanu jen část honoráře, jelikož klientovi nevyhovovalo, že jsem se na večírku dostatečně nebavila," vysvětluje Kateřina.

„Připadalo mi, jako by si mě pronajali jako placenou společnici a ne jako celebritu," kroutí hlavou Sokolová. „Žádala jsem o telefonní kontakt na údajného nespokojeného klienta, abychom si o všem promluvili, ale žádný kontakt jsem nedostala. Jsem přesvědčená, že mi nechtěli zaplatit honorář v plné výši a vymysleli si tento nesmyslný důvod," říká Katka.

Na základě této zkušenosti přerušila Sokolová veškeré kontakty se zmíněnou agenturou. „Oznámila jsem agentuře, že s nimi ruším jakoukoli spolupráci. Ani ve snu by mě nenapadlo zúčastnit se castingu. Proto mi přijde absurdní, že má tahle agentura potřebu špinit mě v médiích. Tato firma se chová naprosto neprofesionálně. Chtěla bych varovat všechny ostatní modelky,“ říká Kateřina.

K nepříjemné záležitosti se vyjádřila i druhá strana. „S Kateřinou Sokolovou jsme spolupracovali dlouhodobě a vždy jsme si jejích kvalit velmi vážili. V minulém roce byla opravdu ozdobou naší módní show Top Secret. Bohužel v poslední době byla spolupráce se slečnou Sokolovou komplikovaná, na jedné z našich akcí jsme ji dokonce krátili honorář za nedodržení podmínek smlouvy,“ potvrdila manažerka Květa Havelková předchozí informace. „Díky tomu, že jsme s ní byli v kontaktu, víme, že je stále nádherná. Na přehlídku spodního prádla to letos bohužel nestačí,“ zní stanovisko JVS Group.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám