Hlavní obsah
Článek

Nad vztahem Martina Gardavského (25) s přítelkyní Denise Bengosi (25) visel dlouho obrovský otazník. Nikdo přesně nevěděl, jak se tihle dva seznámili, jak spolu chodí dlouho a jak vážný je jejich vztah. Když jsme druhého nejkrásnějšího muže planety potkali na nákupech v butiku známé jeansové značky v Pařížské ulici, tak nám vše vyklopil.

„Poprvé jsme se potkali na ulici a už v ten moment mezi námi přeskočila jiskra," říká Martin, který se ale během prvního setkání neodvážil Denisu oslovit. Když se oba náhodně setkali na castingu, tak se oba dali přirozeně do řeči. „Už jsem spolu necelý půl rok a je to moc fajn. Zatím spolu ale nebydlíme. Na to je ještě brzy," specifikoval svůj vztah s krásnou Brazilkou Gardavský.

Přestože krásná cizinka vůbec nemluví česky, tak Martin jazykovou bariéru nepociťuje. „Mluvíme spolu výhradně anglicky. Když nemůžeme najít vhodný anglický výraz, tak si pomůžeme španělštinou, kterou oba ovládáme," vysvětluje Gardavský, který jedním dechem dodává, že když nepomůžou cizí slovíčka, vyřeší to řeč těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám