Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je teda gól! Jeden z nejpevnějších svazků zahraničního šoubyznysu po necelých sedmi letech končí. Německá topmodelka Heidi Klum (38) a britský zpěvák Seal (48) se podle britského Daily Mailu budou rozvádět. Heidi prý během několika dní požádá o rozvod. Pro jejich obdivovatele je to velké překvapení.

Neshodám nic nenasvědčovalo. Oba ještě nedávno vypadali velmi harmonicky a zamilovaně. Hovořilo se dokonce o adopci pátého dítěte. Ani jeden z nich se ke zprávě zatím nevyjádřil. Naposledy spolu byli spatřeni i s dětmi na horách v Aspenu na konci prosince.

Heidi a Seal se vzali se 10. května 2005 na mexické pláži nedaleko Sealovy luxusní vily. Od té doby se na toto místo každý rok vraceli, aby tady obnovili svůj manželský slib a znovu si vyznali lásku.  Mají spolu tři děti: dvouletou dceru Lou, pětiletého syna Johana a šestiletého syna Henryho. Jedenáctiletou modelčinu dceru Leni, kterou má s Flaviem Briatorem Seal adoptoval.

Pokud se informace o rozvodu potvrdí, odehraje se zřejmě jedna z největších rozvodových bitev. Ve hře je totiž nemalý majetek, který pár vlastní. Například luxusní rezidenci v Los Angeles nebo nemovitost v Mexiku. Ani výdělky obou manželů za poslední léta nebyly právě zanedbatelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám