Hlavní obsah
Článek

Těhotenství Marthy Issové (30), jež čeká miminko s režisérem Davidem Ondříčkem, zamotalo televizi Nova pořádně hlavu. Počítá s ní do druhé hlavní ženské role v novém sitcomu Helena, ve kterém hraje zapšklou sestru Sandry Pogodové, a má potíž s nalezením partnera. A její čím dál tím víc se vzdouvající bříško je pro televizi logicky problém. Postavu by asi musel oplodnit duch svatý, aby mohla čekat dítě. Jak to bude štáb řešit? „Budeme ji muset hrozně moc maskovat. Nebo ukážeme vždy jen její hlavu a maximálně tak zadek,“ trápí se natáčecí štáb.

Ze seriálu je natočen zatím jen pilotní díl, naostro se začíná koncem ledna. A už na nedávné tiskovce Novy se ukázalo, že Martha má už v bříšku pořádnou nálož. Kostymérky Heleny se tudíž budou muset hodně snažit, aby těhotenskou radost herečky zakryly, pokud by měla být vůbec někdy vidět i celá její postava.

„Natáčení a především zkoušení mě velmi baví. V seriálu hraji Heleninu sestru Kláru a ztvárnit nesympatickou, protivnou osobu je pro mě vždy mnohem zábavnější, než hrát postavy kladné, takže jsem si ke Kláře našla velmi rychle vztah,“ prozradila Issová. Asi se máme na co těšit, protože na sitcomu se podílel i šéfscénárista úspěšného Comebacku Jiří Vaněk.

Reklama

Další články

Načítám