Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková známá jako účetní Ivetka ze seriálu Vyprávěj prožívá krásné chvíle. Její partner, scenárista Rudolf Merkner ji požádal o ruku a v létě se bude vdávat. "Moc romantické to nebylo. Požádal mne o ruku doma, oblečený v teplákách," prozradila Super.cz Jana a pochlubila se prstýnkem. "Je s briliantem, který symbolizuje čistou lásku," upřesnila.

"Zrovna jsem měla takové nervózní období, připravovala jsem se na premiéru komedie Včera tě zabiju, učila se scénáře do seriálu a on mi chtěl ukázat, že na světě jsou důležitější věci, než jenom práce. Chtěl mi dát prstýnek později, na výletě do Drážďan, ale kvůli tomuhle to udělal dřív, i když ne tolik romanticky," vyprávěla Bernášková, která s partnerem vychová dceru Justýnu, kterou má z bývalého vztahu s režisérem Davidem Drábkem..

Svatbu bude mít na začátku léta. "Chtěla jsem něco netradičního. Budeme se brát na lodi na Vltavě, už to máme celé vymyšlené," prozradila půvabná blondýnka na bowlingovém utkání, které uspořádalo její domovské Hudebí divadlo v Karlíně ve prospěch dětí z dětského domova v Klánovicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám