Hlavní obsah
Článek

Syn Pepy Vojtka (58) a Libušky Vojtkové své slavné rodiče nezapře. Temperamentu a energie má čtyřletý Matyáš na rozdávání. Dokonce to vypadá, že by snad roztomilý klučina mohl brzy stát šestým členem tátovy kapely Kabát.

„Právě se učí písničku Banditi di Praga od Kabátů," prozradila podrobnosti maminka Libuška Vojtková. Matyášek nejraději studuje texty tatínkových rockových fláků v sedačce v autě a jako správný rocker podle toho hází hlavou.

Umělecké vlohy prý Matyáš nezdědil pouze po tatínkovi, ale i po mamince tanečnici. „Má smysl pro rytmus, ale tanečníka bych z něho asi nechtěla. Pro jeho budoucnost bych byla radši, aby měl nějakou normální školu," říká Libuška na představení nových kurzů ve známém karlínském fitness klubu.

Před nějakou dobou lékaři u malého Vojtka odhalili cukrovku. Slavná maminka proto musí na svého aktivního synka dávat o to větší pozornost. „Musím hlídat, jestli nemá přebytek energie a neupadl mi do hypoglykemického šoku. On takové stavy nezná a vše musím hlídat sama," vysvětluje v našem videu Vojtková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám