Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Barošová (†48) pomalu, ale jistě, dokonává odsun svého milence Josefa Rychtáře (65) od manželky. O Vánocích od něj dostala neoficiální zásnubní prsten a také slib, že do toho spolu praští. Až se tedy její druh rozvede. „Ve skrytu duše v to doufám. A kdyby mě požádal o ruku, určitě bych řekla ano,“ říká Iveta. Má to ale jednu vadu na kráse - pokud se chce stát vdanou paní, musí říci ne svým oblíbeným lahvím s alkoholem.

„Pepa je takový můj miláček! Nedokážu si představit, co bych si bez něho počala. Stará se o mě, stará se o dům, milujeme se, a navíc si rozumíme, a to je pro mě moc důležité,“ svěřila se Bartošová Blesku, která si deník pozvala domů, přestože nedávno deklarovala, že chce mít od novinářů pokoj. Iveta už nechce bý za blbou blondýnku a tak nedávno změnila barvu vlasů.

I její drahá polovička Rychtář už má o své budoucnosti jasno. Těší se, až si zpěvačku vezme. „Já v to doufám. A věřte tomu, že to rád udělám. A ne proto, že bych se chtěl zviditelnit nebo získat nějaké majetkové výhody, až Iveta zase začne makat. Já ji mám vážně rád a rád bych s ní žil legitimní slušný společný život, ve kterém bychom se v rámci svých možností vzájemně podporovali,“ říká.

Má ale dvě podmínky. Iveta už nesmí mít žádné úlety, z nichž mnoho často zavání přemírou alkoholu, a nechce dopadnout jako Pomeje, kterému dala dva roky po svatbě kopačky. „Iveta se musí zbavit všech svých excesů. Já už nechci žádné faux pas... A když už chci udělat dva zásadní životní kroky po sobě, opravdu bych se nerad zklamal,“ vysvětluje svůj postoj Josef Rychtář s tím, že rozvod s manželkou Darinou nebude jednoduchý. Jednoduché ostatně nebude ani udržení Ivety Bartošové na uzdě. Vezme se skutečně tahle dvojice nebo ještě před svatbou dojde k rozchodu?

Reklama

Další články

Načítám